24.8 C
Skopje
Monday, September 25, 2023

Ata që s’janë regjistruar, mund të regjistrohen çdo ditë në komunën e Tetovës

Tetovë, 25 shtator – Lidhur me zbatimin e Regjistrimit të Popullsisë, Personave, Familjeve dhe Banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2021, KPR 32, Komuna e Tetovës dhe Bogovinës informon personat në territorin e Komunës së Tetovës dhe Bogovinës se ka siguruar ambiente pune ku personat që nuk janë regjistruar deri më tani për arsye të ndryshme tani e tutje mund të regjistrohen në ambientet e komunës së Tetovës edhe atë si më poshtë:

  1. Salla e këshillit të Komunës së Tetovës Telefoni i kontaktit: 076 / 497-837, 076 / 497-810

Regjistrimi do të zgjasë nga ora 8:00 deri në orën 20:00.

Marketing
Related news