3.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

ASH vetë apo me BDI-në në zgjedhje, përgjigjet Taravari

Shkup, 21 shtator – Kryetari i ASH-sẽ, Arben Taravari ka folur për Alsat lidhur me idenë e frontit evropian të promovuar nga kreu i BDI, Ali Ahmeti.

“Tash për tash nuk kemi një qëndrim. Por unë e kam thënë edhe në kryesi se nëse ASH do shkojë me BDI, do humb një pjesë të votuesve dhe përkrahësve të saj, sepse do jenë indiferent se nuk votojnë BDI apo do votojnë një parti tjetër. Unë në parim jam që ASH të dal vetëm”, theksoi Taravari pẽr Alsat.

Kliko deklaratẽn KËTU

Marketing
Related news