14.3 C
Skopje
Wednesday, May 25, 2022

ASH: Në Gostivar jemi 2.500 vota para

Gostivar, 31 tetor – Nga shtabi i koalicionit ASH-AAA në Gostivar thonë se po prijnë bindshëm në krahasim me BDI-në. Sipas rezultateve qe ka siguruar Zhurnal, deri më tani janë numëruar 10.500 vota. Prej tyre 6500 për Arben Taravarin e ASH-AAA dhe 4.000 për Nevzat Bejtën e BDI-së.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img