4.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

ASh-AAA në Çair fillon fushatën zgjedhore

Çair, 26 shtator – Koalicioni opozitar Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa nga Çairi do të fillojnë fushatën zgjedhore. Tubimi do të fillojë në ora 19.

Fushatën ky koalicion do ta përfundojë në Tetovë.

Marketing
Related news