9.8 C
Skopje
Monday, October 3, 2022

Artan Grubi shkel ligjin, me “flasherë” të policisë në veturë private

Funksionarët e BDI-së në qeveri vazhdojnë të keqpërdorin pozitën zyrtare dhe të shkelin ligjet. Së fundmi janë publikuar disa pamje të veturës private të zv/kryeministrit Artan Grubi. Nga fotografitë dhe video regjistrimet shihet se Grubi ka vendosur sinjalizues të policisë, ose siç njihen “flasherë” në veturën e tij private, që është e ndaluar rreptë me ligj.

Megjithatë përkundër shkeljeve të Grubit, deri tani nuk ka reaguar policia e Oliver Spasovskit. Nga ana tjetër, qindra shqiptarë janë gjobitur nga policia për të njejtin veprim. Qytetarët e thjeshtë shqiptarë jo vetëm që nuk kursehen, por edhe maltretohen nga policia në raste të tilla.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img