14.8 C
Skopje
Thursday, May 26, 2022

Arsovska udhëheq bindshëm në Qytetin e Shkupit

Shkup, 31 tetor – Kandidatja e pavarur Danella Arsovska duket se udhëheq bindshëm në Qytetin e Shkupit.

Janë numëruar 52,55% e votave në qytetin e Shkupit dhe ajo udhëheq me gati 20 mijë vota para, ose në përqindje me mbi 60%.

Kryetari aktual, Petre Shilegov, ka arritur të marrë vetëm 43.413 deri më tani, ndërsa Arsovska 60.468.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img