6.8 C
Skopje
Friday, February 3, 2023

Arrestohet një person nga Shkupi, kërkohej për vuajtjen e dënimit

Policia në lagjen Hipodrom të Shkupit ka ndaluar E.L.(31) nga Shkupi.

Ai ishte dënuar me 15 vjet burgim për veprat penale të kryera nga neni 236 dhe neni 242 të Kodit Penal dhe me urdhër qendror kërkohej me urdhër të burgut në Idrizovë për vuajtje të dënimit me burgim prej pesë vjet e pesë muaj.

Personi do të dorëzohet në burgun Idrizovës për vuajtje të pjesës tjetër të dënimit.

Latest news
Related news