13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Arrestohet një diler i drogës i kërkuar për vuajtjen e dënimit me burg

Shkup, 27 shtator – Nëpunësit e policisë nga Njësia e policisë së ndërhyrjes SPB Shkup, para hyrjes në fshatin Glumovo, e arrestuan B.G. (37) nga Shkupi për vuajtje të dënimit me dy vjet burg për veprën penale “prodhim i paautorizuar dhe shpërndarje e drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”.

Siç informojnë nga MPB-ja. B.L. do të dorëzohet në institucion ndëshkues-edukues.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img