0.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

“Alfa Romeo shet veturë, jo iPad me rrota”

Drejtori i ri i Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, tha se ai beson se veturat Alfa duhet të kenë ekranet më të vegjël të mundshëm.

“Alfa Romeo ka një pozicion të veçantë në botën e automobilave. Shoferi është një figurë qendrore, dhe ka numrin më të vogël të mundshëm të ekraneve rreth tij. Unë nuk shes iPad me një veturë rreth tij, unë shes Alfa Romeo”, Imparato i tha French Caradisiac.

Edhe në epokën e kalimit në vetura elektrike, drejtori i Alfa Romeo planifikon të vazhdojë të japë drejtimin tërheqës dhe fokusin e veturës rreth shoferit, të cilin ai e konsideron çelësin e suksesit të kësaj marke.

Imparato ka marrë tashmë disa vendime të mëdha për Alpha.

Disa prej tyre përfshijnë heqjen dorë nga platforma Giorgio me fuqi në rrotat e pasme në favor të arkitekturës STLA të Stellantis.

Kjo është një platformë e krijuar për shkak të limuzinave dhe SUV-ve të ardhshëm Maserati, kështu që me të pritet shumë “sharm”.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img