6.8 C
Skopje
Saturday, February 4, 2023

28 shtatori, ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit boshnjak në Maqedoni

Shkup, 24 shtator – Dita ndërkombëtare e boshnjakëve 28 shtatori (e martë) është ditë jo pune për qytetarët pjesëtarë të bashkësisë boshnjake në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria, qytetarëve pjesëtarë të bashkësisë boshnjake ua urojnë Ditën ndërkombëtare të boshnjakëve.

Latest news
Related news