4.8 C
Skopje
Friday, December 2, 2022

​KQZ miraton dizajnin e fletëvotimeve për zgjedhjet lokale të 17 tetorit

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka miratuar sot dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Ky dizajn u vlerësua i mirë dhe i lehtë i qasshëm për qytetarët.

Ndërsa, në vend të fjalës “shënjoni”, u ndryshua në “votoni” me kërkesë të anëtarëve të KQZ-së.

Zgjedhjet lokale në Kosovë mbahen më 17 tetor. /kp/

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img