24.8 C
Skopje
Monday, September 25, 2023

Кolagjen për lëkurë të shëndetshme dhe vitale

Shkup, 14 shtator – Ndërsa plakemi, prodhimi i kolagjenit në trup zvogëlohet ndjeshëm, gjë që ndikon në strukturën e kockave, tendinave, ligamenteve, lëkurës, flokëve, thonjve. Shtesa e kolagjenit është e nevojshme për të ngadalësuar plakjen e trupit tonë.

Kremrat e kolagjenit janë përdorur prej kohësh për të trajtuar shenjat e para të plakjes së lëkurës. Si në trajtimin ashtu edhe në parandalimin, produktet mjekësore të kolagjenit e kanë justifikuar ekzistencën e tyre përmes një numri të madh të përdoruesve të kënaqur.

Kolagjeni është një proteinë e rëndësishme. Veçanërisht për lëkurën tuaj, kolagjeni ndihmon për t’i dhënë strukturë dhe elasticitet lëkurës. Produkte të tilla si kremrat që përmbajnë vitaminë A me përbërës të tillë si retinol dhe tretinoin janë standardi i artë për rritjen e kolagjenit në lëkurë. Serumet e vitaminës C gjithashtu rrisin sintezën e kolagjenit në lëkurë.

Por si ta përdorim këtë proteinë magjike në shtesat dietike për ta mbajtur trupin dhe lëkurën tonë vitale dhe të shëndetshme Në barnatore ka një përzgjedhje të madhe të preparateve që përmbajnë kolagjen. Në varësi të metodës së prodhimit, ekzistojnë preparate në formë të lëngshme (ampula, shurupe) dhe tableta dhe kapsula kolagjeni.

Rekomandimi i ADN -së së Farmacisë ANNI PHARM është një qasje individuale ndaj nevojës dhe përzgjedhjes së produktit më të përshtatshëm të kolagjenit, përshtatur me zakonet e përdoruesit.

QYRA колаген/21 ампули цена на 1ампула – Аптека ДНА Анни Фарм (annifarm.com.mk)

Marketing
Related news